Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

 A Hadtörténelmi Délutánok tisztelettel meghívja Önöket
soron következő előadására

 A búr háború története (1899-1902) és magyar vonatkozásai

  Előadó: dr. Szabó-Zsoldos Gábor történész, A MODEM múzeumi kulturális menedzsere és a Károli Gáspár Református Egyetem Angol Nyelvű Irodalmak és Kultúrák Tanszékének óraadója

 Az előadás pontos helyszíne: HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (Kapisztrán tér 2-4., Budapest 1014), Díszterem (2. emelet)

 Az előadás időpontja: 2017. december 16., szombat, 13:30 órától.

Az előadás előzetes regisztráció nélkül, ingyenesen megtekinthető!

••••

Ugyan itt, időről időre szoktam hirdetni, barátom ifjú Takaró Károly hadtörténész, és nem mellesleg hadijátékos történelmi előadásait. Sajnos ez mostantól már csak a múlt. Amikor rákerestem a következő előadásnak idejére, sajnos ezt kellett olvasnom:

"Mélyen megrendülve, de Isten tökéletes bölcsessége előtt meghajolva tudatjuk, hogy 2017. november 18-án, életének 43. évében elhunyt ifjabb Takaró Károly presbiter, hadtörténész.

Kevesen tudják milyen küzdelmes, harcos, életet élt, naponta viaskodva szívbetegségével. Mind eközben szolgált és bizonyságot tett az Isten országáról. Földi élete bizonyságtétel volt."

Aki megszeretné hallgatni korábbi előadásait, megtalálhatja a youtubon, sajnos ezek újabbal már nem fognak gyarapodni.

Szerző: ambasa  2017.12.11. 00:00 Szólj hozzá!

Címkék: Hadtörténeti Délutánok

A bejegyzés trackback címe:

https://karosszektabornok.blog.hu/api/trackback/id/tr1613401867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása