blog67 01.jpgNem szeretem az önünneplést, de most egy kicsit kivételt teszek. Pontosan egy évvel ezelőtt 2012. május 9-én indítottam útjára a blogot, ami miatt úgy gondolom, hogy érdemes elkészítenem némi számvetést. Ígérem ez nem lesz szokásom, majd legközelebb 2022. május 9-én fogok ilyet újra tenni.

Az elmúlt egy év alatt sikerült hatunknak, akik itt publikáltak elkövetniük 66 hosszabb rövidebb bejegyzést. Ebből Bogesz 7, Petyo 6, IGábor 1, Ghulk 1, Krisztián 1 (közös) és jómagam 51 poszttal vettem ki a részem. Ez úton szeretném megköszönni nekik, hogy segítettek abban, hogy tartalommal tudtam megtölteni az oldalt és az eredeti célkitűzésemet, a heti legalább egy bejegyzéses ütemet tartani tudtam! Remélem a továbbiakban is a segítségemre lesznek, illetve újabb személyek is csatlakoznak hozzájuk.

E röpke egy év alatt próbáltunk több-kevesebb sikerrel kiegyenlítetten tudósítani a hadtörténelem, a haditechnika, és a wargame világáról. De lássunk egy kis unalmas statisztikát és a jövőt. Az elmúlt egy esztendőben megpróbáltunk bemutatni 5 háborút és csatát, 8 hadsereget, vagy katonai alakulatot illetve 15 hadihajót. Kisebb-nagyobb leírás szólt 16 páncélosról, gépjárműről és lövegről, gyakran a hozzájuk kapcsolódó makett bemutatásával együtt. Szintén ezekhez a leírásokhoz kapcsolódott 14 könyv ajánlása is.

A játék vonal, ugyan az utóbbi időben kissé háttérbe szorult, amit majd orvosolni szeretnék, de azért 13 bejegyzés szólt ezzel kapcsolatban, amelyből 8 volt haditudósítás.

Szerettem volna, ha programokat is ajánlunk, illetve a már lezajlottakról tudósítunk, szám szerint tucatnyi ilyen bejegyzés született, amelyek nagy része a Hadtörténelmi Délutánokról szólt, de tudósítottunk a Games Dayről és néhány makett kiállításról is. Ugyanide tartozik azon szándékom, hogy bemutassunk különböző múzeumokat, gyűjteményeket. Az elmúlt évben sikerült is 3 ország 5 ilyen intézményéről hosszabban-rövidebben írni.

A jövőben is szeretném ezt a vonalat követni, és szeretném, ha erre a már ismert szerzők mellett mások is a segítségemre lennének. Szeretném a heti legalább egy friss poszt ütemet továbbra is tartani. A jövőben a hajók mellett több páncélost és repülőt is be fogok majd mutatni. Talán az év második felében sikerül több időt szakítanom a hobbira, ami által szaporodhatnak a haditudósítások, és seregszemlék. Szeretnék még további múzeumokat, kiállításokat is megmutatni. Néhány kisebb háború és csataleírás mellett, tervezek további, akár több részes cikkeket is ebben a témában, főként a XIX. és a XX. századból, de szeretnék cikkeket a korábbi korokból is, bár ebben majd segítségemre lesz szükségem. Különböző fázisban van több, brit, szovjet és olasz katonai alakulatról szóló cikk, amelyek, majd az elkövetkező időben fokozatosan fognak megjelenni.

Még egyszer szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik segítettek az oldal tartalommal való megtöltésében, azoknak, akik inspiráltak az elindításában és segítettek a megjelenítés finomításában, és természetesen nektek is kedves olvasóink, akik megtiszteltetek és meglátogattátok az oldalt és elolvastátok a bejegyzéseinket, cikkeinket!

blog67 02a.jpg

Ambasa

Szerző: ambasa  2013.05.09. 00:00 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://karosszektabornok.blog.hu/api/trackback/id/tr865261410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogesz001 · http://arhk.xszerver.hu 2013.05.09. 18:58:55

Boldog szülinapot Karosszék Tábornok úr! ;)

janos900 2013.05.09. 21:39:48

Boldog szülinapot! :D

Ghulk 2013.05.10. 06:22:29

Happy Birthday! Mèg sok cikket 2022-ig:-)

Ghulk

kabaman 2013.05.10. 15:37:06

Ich wünsche dir ein wunderbar Geburtstag!

HPetyo 2013.05.13. 20:35:02

Tehetnél fel látogatási adatokat is.
süti beállítások módosítása