Kedves Mindenki!

Az idei utolsó HM HIM "Hadtörténelmi Délutánok" rendezvényre 2013. december 14-én, 13 óra 30 perctől kerül sor a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum II. emeleti "Tóth Ágoston" termében.

Ez alkalommal jómagam tartok előadást "Nagymacskákra vadászva - A szovjet SzU-100 önjáró lövegek alkalmazása Magyarországon 1945-ben" címmel. (Ez a Dunaharasztin nemrég megtartott előadás bővített változata!)

Az előadást fórumrész követi, majd a „műhelyvita” szekcióban jómagam ismertetném röviden Mark C. Yerger azon köteteit, amelyek az SS-lovashadosztályok és a német rendőr-alakulatok Német Aranykereszttel kitüntetett katonáit mutatja be, számtalan magyarországi vonatkozással.

A belépés továbbra is díjtalan.

A rendezvény ideje alatt a PeKo Publishing eddig megjelent kötetei a helyszínen kedvezményesen megvásárolhatók, beleértve a legújabb kiadványokat is. Az érdeklődők a könyvek szerzőivel is találkozhatnak. A legújabb megjelenések a következők:

 

blog101 02.png blog101 01.jpg blog101 04.jpg
blog101 03.png blog101 05.jpg

 

Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk!

Üdvözlettel:
Számvéber Norbert

Szerző: ambasa  2013.12.10. 00:00 Szólj hozzá!

Címkék: Hadtörténeti Délutánok

A bejegyzés trackback címe:

https://karosszektabornok.blog.hu/api/trackback/id/tr745661336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása